Gratis verzending vanaf €45 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

Leuke kerstcadeautjes voor je lieve katten

Kerstmis draait volledig om familie en vrienden, en natuurlijk, voor de kattenliefhebbers, onze lieve kattenvrienden! Als zeer belangrijke leden van het gezin zijn onze lieve katten niet alleen huisdieren, maar ook geweldige metgezellen, naaste familieleden en lieve vrienden. Laten we dus ook voor onze lieve katten Kerstmis speciaal maken. We kunnen ze bijvoorbeeld verassen met speciaal en gezond kattenvoer, gezonde kerstsnoepjes, veilig en leuk kerstspeelgoed of andere leuke dingen waar onze lieve katten zich prettig en gelukkig bij voelen.

Gezond kattenvoer

Bent u op zoek naar goed en gezond kattenvoer voor uw kat. Dit kattenvoer bevat veel vlees, is rijk aan hoogwaardige eiwitten en bevat weinig koolhydraten, net zoals onze katten in de natuur zouden eten! Enkele van dit kattenvoer kun je zelfs onder de boom zetten want het heeft een echt kerstthema!

Lees meer

Natuurlijke kattensnacks

Verwen uw lieve katten met natuurlijke en heerlijke snacks en breng ze vreugde en geluk! Zoals altijd is gematigdheid de sleutel om de kerstvakantie van uw kat zowel veilig als plezierig te houden.

Leuk kattenspeelgoed en andere leuke spullen

Bekijk dit speciaal geselecteerde assortiment leuk kattenspeelgoed en andere leuke kleine items die geluk en opwinding brengen voor uw lieve katten!