Gratis verzending vanaf €45 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

Ons verhaal

Het begon allemaal met één kat.

Ooit was hij bewoner van Dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven. Destijds was hij een kleine kat van 4 kg en geschat op 3 jaar oud. Hij miauwde naar elke bezoeker en verlangde naar liefde. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, verwelkomde hij ons met al zijn schattigheid en zoetheid alsof we al oude vrienden waren.

Onze kat is geadopteerd op 19 oktober 2019. We noemden hem Heihei, samen met veel bijnamen zoals Baby, Cutie en Bunny…

Om goed voor onze cutiecat te zorgen gingen we opzoek naar kattenvoer voor onze kat. We kwamen er al snel achter dat het meeste kattenvoer op de markt eigenlijk helemaal niet zulk goed voer voor katten is – dat voer zit boordevol koolhydraten en bevat niet genoeg dierlijke eiwitten voor onze lieve obligate carnivoren.

Dat konden we onze eigen schatje niet aandoen, dus zijn we op zoek gegaan naar goed kattenvoer en dat hebben we gevonden. We willen ook een verschil maken voor de gezondheid van andere katten en daarom hebben we besloten om het goede kattenvoer hier op de website aan te bieden.

Door goede voeding en veel liefde is onze furbaby uitgegroeid tot een grote kat van 8kg. Hij heeft sterke spieren en een glanzende, zachte en zijdeachtige vacht. Als we in zijn ogen kijken, zien we tevredenheid en dat geeft ons energie!

Volg ons dan op Facebook of op Instagram waar we regelmatig foto’s plaatsen van onze cutiecat en zijn maaltijd!