CutieCat.nl is een website voor katten en kattenliefhebbers, je kan hier veel  vinden voor om die harige vierbenige vriend gelukkig en spinnend te maken, daarnaast kun je veel geweldige geschenken voor kattenliefhebbers ontdekken.

Wij zijn een team van drie, twee gepassioneerde kattenliefhebbers en onze baas – de kat. Het begon allemaal bij onze kat wiens enige verantwoordelijkheid is om gelukkig en gezond te zijn, miauw~


We hebben onze kat Babe geadopteerd in oktober 2019. Babe is zo’n lieve en speciale kat. We houden zoveel van hem, elke dag met onze kat babe is een en al opgewektheid, schattigheid, verrassingen en spinnen. We hadden echter heel veel moeite om goedkope, hoogwaardige en goed uitziende kattenspullen te vinden, evenals geweldige geschenken voor kattenliefhebbers. We hebben het gevoel dat er onvoldoende vertegenwoordiging op de markt is voor katten en kattenliefhebbers. En zo is alles begonnen! Babe, de leukste kat van de wereld, kwam een half jaar geleden op wonderbaarlijke wijze naar ons toe en werd een belangrijk onderdeel van de familie, nu gebruikt hij zijn unieke talent en liefde om ons stap voor stap te begeleiden en aan te moedigen om te streven naar het geluk van alle cutiecats en katten lovers in de wereld!


Wij proberen met onze website het een en ander bij te dragen om onze cutieKatten en katten eigenaren een stukje blij-er te maken.