Gratis verzending vanaf €39 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

Merken

Welkom bij CutieCat.nl!

Wij bieden een groot assortiment kwalitatief en gezond kattenvoer, heerlijke kattensnacks, leuk kattenspeelgoed en andere essentiële kattenproducten, allemaal goed voor de gezondheid en het welzijn van je lieve furbabies!
We verkopen alleen premium kattenvoer dat de aard van katten als obligate carnivoren respecteert. Het kattenvoer in ons assortiment heeft een hoog vlees/visgehalte, bevat voldoende dierlijke eiwitten om het lichaam van uw katten te ondersteunen en is koolhydraatarm, net zoals uw kat in het wild zou eten! Onze best verkopende merken zijn Catz Finefood, Carnilove, Wildcat, Markus Muhle Beutenah, Leonardo, Herrmann’s, Farmina etc.

Bekijk hier al onze A-merken!

Akyra is een premium merk met 100% natuurlijke snacks voor carnivoren. Akyra snacks zijn 100% gedroogde dierlijke “delen”, met slechts één eiwitbron en er is niets anders toegevoegd. Akyra snacks zijn gezond, natuurlijk en goed voor het gebit van katten en honden.
Almo Nature is een verantwoord merk voor dieren. Alle winst van de verkoop van Almo Nature is bedoeld voor de bescherming van de biodiversiteit en de strijd tegen de opwarming van de aarde. Bij CutieCat vind je een groot assortiment hoogwaardige Almo Nature kattenvoeding.
Applaws is een hoogwaardig merk met 100% natuurlijk kattenvoer. Het bevat veel natuurlijke taurine en arginine van de belangrijkste stukken kip en vis die worden gebruikt in het natvoer van Applaws.
Biofood is een Nederlands A-merk voor natuurlijke en biologische diervoeding sinds 1989. Bij CutieCat vind je Biofood biologisch katten natvoer, en gezonde Biofood kattensnoepjes.
Vitakraft is een bekend Duits merk met een lange geschiedenis voor hoogwaardige huisdierproducten. Bij CutieCat hebben we een breed assortiment Vitakraft kattenproducten verzameld voor kattenliefhebbers, waaronder gezond Vitakraft poesie kattenvoer, heerlijk vitakraft kattensnoepjes en kwalitatieve kattenbakvulling.