Gratis verzending vanaf €45 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

De smaak van perfectie: een kijkje in het Catz Finefood assortiment

De smaak van perfectie: een kijkje in het Catz Finefood assortiment

Katten zijn meer dan alleen huisdieren; het zijn geliefde leden van onze families. Als verantwoordelijke katteneigenaren is het een topprioriteit om je katten te voorzien van de best mogelijke voeding. Catz Finefood, een gerenommeerd merk voor huisdiervoeding, begrijpt dit en heeft zich toegewijd aan het creëren van voedingsrijk en heerlijk kattenvoer. In deze blog gaan we dieper in op wat Catz Finefood zo bijzonder maakt in de huisdiervoedingsindustrie en het brede productassortiment.

Catz Finefood kattenvoer

Catz Finefood: geen gewoon kattenvoer merk

Catz Finefood is een Duits huisdiervoedingsmerk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardig en uitgebalanceerd kattenvoer. Het merk benadrukt het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten om maaltijden te creëren die aansluiten bij het natuurlijke dieet van een kat. Ze bieden een verscheidenheid aan smaken en formuleringen, waaronder graanvrije opties en opties welke weinig verschillende ingredienten bevatten. Dit zorgt ervoor dat er voor elke kat wat tussen zit.

Een divers aanbod aan delicatessen

Catz Finefood heeft veel verschillende productlijnen en biedt een uitgebreid assortiment kattenvoeding aan, dat qua eiwitbron en textuur divers is.

  1.  Smaak: Catz Finefood biedt een breed scala aan smaken om aan de verschillende smaakvoorkeuren van katten te voldoen. Van gevogelte tot vis en zelfs exotische opties zoals kangoeroe, hert en paard. Het gevarieerde smaakassortiment is verkrijgbaar in zowel mono-eiwit- als multi-eiwitopties. Deze variatie in smaak maakt de maaltijd niet alleen spannend voor katachtige, maar biedt ook veel mogelijkheden voor katten met allergieën.
  2. Inhoud van de verpakking: Catz Finefood is verkrijgbaar in zakjes van 85 g, blikjes van 200 g, zakjes van 300 g, blikjes van 400 g en blikjes van 800 g. Of u nu één kat of een grote groep katten heeft, er is altijd een natvoer van het ideale formaat.
  3. Textuur: Katten kunnen kieskeurig zijn over de textuur van hun voedsel. Catz finefood biedt verschillende texturen, waaronder patés, filets in gelei, stukjes in saus of andere variaties, waardoor er keuze is voor katten met specifieke textuurvoorkeuren.
  4. Formuleringen in de levensfase: Catz Finefood biedt speciaal samengestelde voeding om tegemoet te komen aan de specifieke voedingsbehoeften van katten in verschillende levensfasen. Dit omvat opties voor kittens, volwassen katten en senioren, zodat elke kat de juiste voedingsstoffen krijgt voor zijn leeftijd en ontwikkeling.

Catz Finefood Classic

Catz Finefood Classic is verkrijgbaar in 12 verschillende smaken en elke smaak is oneven genummerd van nr.03 – nr.25. De recepten zijn gebaseerd op het prooiconcept en bevatten meer dan 93% vlees/vis/organen en bouillon. Catz Finefood heeft een zeer duidelijk transparante ingrediëntenlijst, daarin staat alles vermeld wat er in kattenvoer zit, inclusief de verhoudingen tussen spiervlees en organen. Met Catz Finefood weet je precies wat er in de voerbak van jouw lieve kat gaat.
Catz Finefood Classic heeft ook op maat gemaakte recepten voor kittens en oudere katten, dit voer houdt rekening met de specifieke behoeften van jonge kittens/senior katten en geeft hen zo de best mogelijke voeding.

Catz Finefood Purrrr

Catz Finefood Purrrr bevat slechts één bron van dierlijke eiwitten(ook wel monoprotein kattenvoer genoemd), het is daardoor geschikt voor katten met allergieën en ideaal voor een eliminatiedieet. Het mono-eiwit natvoer is verkrijgbaar in 11 verschillende eiwitbronnen, variërend van gewone eiwitten tot nieuwe eiwitten zoals eend, kangoeroe, wild en paard.

Catz Finefood Ragout

Deze lijn is perfect voor fijnproever katten die van jus houden. De fijngesneden sappige vleesstukjes in een heerlijke saus ruiken naar vers gekookt kattenvoer en zullen zelfs de meest kieskeurige viervoeters imponeren. Catz Finefood Ragout is verkrijgbaar in 6 verschillende DUO-varianten, waaronder traditionele en bijzondere varianten.

Catz Finefood Fillets

Filet is het beste deel van het vlees en katten zijn als fijnproevers dol op filetvlees. Catz Finefood Fillets bezorgt uw lieve katten weer een geweldige eetervaring. Het is een delicaat compleetvoer met als basisingrediënt de beste kip-/kalkoenfilet uit Duitsland. De vleestextuur smaakt supermals, zacht en sappig, en het is een echte verwenvoeding voor uw lieve katten. Het is het vermelden waard dat alle soorten van Catz Finefood Fillets bijzonder voedzaam zijn. Ze zijn namelijk bijzonder hoog in dierlijke eiwitten van hoge kwaliteit en zeer laag in koolhydraten.

Catz Finefood Bio

Catz Finefood bio biedt kattenvoer dat dicht bij de natuur staat en duurzaam, katvriendelijk en kwalitatief hoogstaand kattenvoer is met biologisch gecertificeerde ingrediënten. Door de natuurlijke veehouderij worden producten geteeld en verwerkt zonder het gebruik van giftige chemicaliën, antibiotica en synthetische groeihormonen, wat beter is voor het milieu, dieren en katten. Goed om te weten dat Catz Finefood Bio monoprotein is en daardoor ideaal is voor katten met voedselallergieën.

Catz Finefood 100% natuurlijke snacks

Naast heerlijk en compleet natvoer heeft Catz Finefood ook 100% natuurlijke en heerlijke snacks: Catz Finefood Purrrrly en Catz Finefood Meatz.


Catz Finefood Purrrrly is gevriesdroogd vlees met een intense smaak. Door het vriesdroogproces wordt water verwijderd, maar blijven de waardevolle voedingsstoffen en het natuurlijke aroma goed behouden. Dit resulteert in zeer lichte en smaakvolle stukkenvlees die zelfs voor kieskeurige fijnproevers onweerstaanbaar zijn.


Catz Finefood Meatz is een powersnack gemaakt van gegrild vlees met minimaal 98% hoogwaardig vlees uit Zwitserland. Krokant van buiten en mals van binnen, ontzettend lekker en onweerstaanbaar! Het is verkrijgbaar in veel verschillende eiwitbronnen, variërend van gewoon vlees tot zeldzaam vlees zoals struisvogel, kangoeroe en hertenvlees.

Conclusie

Catz Finefood is meer dan alleen kattenvoer; het is de belofte van kwaliteit en zorg voor uw katachtige metgezel. De toewijding van het merk aan het gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit, het aanbieden van een breed scala aan smaken en het tegemoetkomen aan specifieke voedingsbehoeften, onderscheidt het merk in de wereld van kattenvoeding. Kies Catz Finefood kattenvoer voor een smaak van uitmuntendheid die uw kat na elke maaltijd laat spinnen van tevredenheid.