Gratis verzending vanaf €45 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

CutieCat Katten Reistassen Vergelijking

De meeste katten houden niet van reizen, ze raken onderweg vaak erg gestrest. Katten houden van routine en de veiligheid van hun huis.

Soms is reizen echter onvermijdelijk, als je naar de dierenarts moet of gaat verhuizen zul je met je kat moeten reizen.… Katten zijn erg nieuwsgierig naar alles om hun heen, soms vinden ze het ook leuk om de natuur te verkennen en de buitenwereld vanaf een veilig punt te observeren. Daarom is het kiezen van de juiste katten reistas zo belangrijk. Een geschikte katten reistas kan een veilig gevoel creëren waardoor je kat minder stres en angst zal evaren.

Daarom schrijven we een blog om kattenliefhebbers beter te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een katten draagtas.

Modieuze Katten Reistas

Deze katten reistas is zeer stevig en goed gevormd het is gemaakt van hoogwaardig Oxford-materiaal. Deze tas heeft aan drie zijden een gaasramen, die zorgen voor goede ventilatie en een goed zicht voor katten om naar buiten te kijken. De gaasramen zijn alleen van buitenaf te openen met een rits, het gaas aan de voorkant heeft twee extra knoppen om hem vast te zetten. Deze katten reistas kan gebruikt worden als handtas of schoudertas. Hierdoor kan je de tas gemakkelijk meenemen op de fiets, maar ook in de auto of het openbaar vervoer.

Deze katten reistas heeft 3 verschillende kleuren en maten om uit te kiezen, het maakt niet uit wat voor soort kat je hebt.

Klassieke Katten Transporttas

Deze katten reistas is onopvallend maar klassiek. Hij is gemaakt van polyester, stevig en zeer goed gevormd. De Klassieke Katten Transporttas is vergelijkbaar met de Modieuze Katten Reistas wat betreft ventilatie, zicht en bruikbaarheid als handtas en schoudertas, wat anders is is dat hij een vak aan de zijkant heeft, met een reflecterende riem, wat het veiliger maakt in de avonds/ nachts in het verkeer. In het zijvak van deze transsporttas kan je bijvoorbeeld kattensnacks, telefoons, etc bewaren. Daarnaast heeft deze katten reisstas een tweezijdige mat met aan de ene kant extra donzig en dik materiaal voor in de winter en aan de andere kant koel materiaal voor in de zomer.

Multifunctionele katten draagtas

Deze katten reistas is multifunctioneel. Het heeft alle functionaliteit die een katteneigenaar wil, de tas kan worden gebruikt als handtas, schoudertas of rugzak. Deze tas is extra geschikt voor in de auto, omdat het speciale bandjes heeft waarmee je de tas vast kan maken aan een riem in de auto. Deze katten riestas heeft maar één maat en is relatief klein in vergelijking met de maat M / L van Modieuze Katten Reistas en de Klassieke Katten Transporttas, deze tas is meer geschikt voor kleine katten en kittens. Meet uw kat op en vergelijk de maat hier.

Extra Grote Katten Rugzak

Deze is een katten rugzak is erg GROOT, zelfs een kat van 7 kg kan vrij liggen en staan in deze reistas. Deze katten rugzak heeft erg grote transparante kijkvensters, ideaal om de nieuwsgierigheid van uw kat te voeden. Deze grote katten rugzak is geweldig voor een fietstocht of wandeltocht samen met je donzige vierbenige vriend. Het geeft de kat een extra veilig gevoel wetende dat je in de buurt bent, het is een van de beste ervaringen die je met je kat kunt hebben.

Deze katten rugzak is ook zeer comfortabel voor de kattenbezitters, de extra dikke kussens op de schouder, brede schouderbanden en borstgordels geven je het comfort wat een kattenliefhebber verdient.

Katten Rugzak

Dit is een eenvoudige katten rugzak, net zoals een normale rugzak. De rugzak is licht in gewicht maar erg stevig. De tas is eenvoudig vormgegeven maar praktisch. Net zoals de Extra Grote Katten Rugzak is deze katten reisrugzak ideaal voor wandelen, fietsen en andere activiteiten met uw kat. Deze katten rugzak is relatief klein, Hierdoor is hij geschikter voor kleine katten en kittens. Meet uw kat en vergelijk de maat hier.

Vergelijkings Tabel

Modieuze Katten ReistasKassieke Katten Transporttas Multifunctionele katten draagtasExtra Grote Katten RugzakKatten Rugzak
MatenS, M, LS, MSXLS
VoorgevormdJaJaJaJaNee
Uitzicht voor u katGoedGoedGemiddeldErg GoedGemiddeld
FunctiesHandtas, SchoudertasHandtas, SchoudertasHandtas, Schoudertas, Rugzak, voor in de autoRugzakRugzak
Geschikt voorAlle kattenAlle kattenKleine katten en kittensAlle kattenKleine katten en kittens
OpvouwbaarJaJaJaJaJa