Gratis verzending vanaf €45 (BE €59) | Levertijd 1-3 werkdagen

Farmina Quinoa aanbiedingen

Farmina Quinoa natvoer aanbiedingen

Farmina N&D Quinoa is een compleet en functioneel natvoer voor volwassen katten, verrijkt met een klein percentage quinoa, een functioneel superfood dat talloze gezondheidsvoordelen biedt. Het assortiment van Farmina N&D Quinoa omvat 4 verschillende varianten, elk gericht op specifieke behoeften van uw geliefde kat: spijsvertering, huid & vacht, urinewegen en gewichtsbeheersing.

  • N&D Quinoa Digestion biedt een licht verteerbare formule die de darmflora van uw kat ondersteunt, ideaal voor katten met een gevoelige spijsvertering.
  • N&D Quinoa Skin & Coat bevordert een gezonde huid en vacht bij uw kat, waardoor ze er stralend en gezond uitzien
  • N&D Quinoa Urinary is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de urinewegen van uw kat te ondersteunen, en helpt bij het voorkomen van nierstenen en oxalaaturolithiasis.
  • N&D Quinoa Weight Management is een vetarm voer, perfect voor katten die kampen met overgewicht, en helpt bij het behouden van een gezond gewicht.

Maak gebruik van deze actie met 10% korting op 6x Farmina N&D Quinoa en geef uw kat het aller beste!

*Deze actie is geldig van 1 april 2024 t/m 14 april 2024. 

Farmina Quinoa Weight Management

Farmina N&D Quinoa Weight Management Cat is een voedingslijn die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van katten met overgewicht of neiging tot gewichtstoename. Deze voeding combineert hoogwaardige ingrediënten met innovatieve formules om een uitgebalanceerde maaltijd te bieden die helpt bij het behouden van een gezond gewicht en het ondersteunen van het algehele welzijn van je kat.